Модель погрешности съемки батиметрического поля с помощью интерферометрического гидролокатора бокового обзора - Голод, О.С.; Гончар, А.И.; Зубченко, Э.С. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2005)
Представлен вариант построения модели погрешности измеряемых глубин и их координат методом широкополосной съёмки для картографирования рельефа дна с помощью интерферометрических гидролокаторов бокового обзора. Надано варіант побудови моделі погрішності глибин та їх координат, що вимірюється методом широкосмугової зйомки для картографування рельєфу дна за допомогою інтерферометричних гідролокаторів бокового огляду. The variant of inaccuracy model construction of measurable depths and their coordinates with broadband shooting for bottom relief mapping using interferometric side scan sonars is shown.