Корпус графіті Софії Київської (о достоверности материалов, издаваемых В.В. Корниенко) - Бобровский, Т. (Ruthenica, 2012)
Рецензія на книгу: Корнієнко В. В. Корпус графіті Софії Київської. Частина II: Приділ свв.
Апостолів Петра і Павла. К., 2010, 272 с.