Багатоточкова задача для еволюційних рівнянь з псевдобесселевими операторами - Городецький, В.В.; Спіжавка, Д.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Встановлюється коректна розв’язнiсть нелокальної багатоточкової задачi для еволюцiйного рiвняння з псевдобесселевими операторами в класi крайових умов, якi є узагальненими функцiями типу розподiлiв. The correct solvability of the non-local many-point problem for evolution equations with pseudo-Bessel operators in the class of boundary conditions which are generalized functions of the distribution type is established.