Об одном неравенстве для внутренних радиусов неналегающих областей - Подвысоцкий, Р.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено екстремальнi задачi в теорiї однолистих функцiй. Пiдсилено добре вiдому нерiвнiсть для внутрiшнiх радiусiв неперетинних областей. The strengthening of some well-known inequality for inner radii of nonoverlapping domains is given.