Проблеми розвитку національної економіки у турбулентному середовищі цифрового світу. Рецензія на колективну монографію - Єгоров, І. (Економіка промисловості, 2022)
Рецензія на колективну монографію:
Digitalization of the economy: how to improve the country’s competitiveness /
V.P. Vishnevsky, O.M. Harkushenko, M.Yu. Zanizdra, S.I. Kniaziev,
D.V. Lypnytskyi, V.D. Chekina; Eds. V.P. Vishnevsky, & S.I. Kniaziev; NAS
of Ukraine, Institute of Industrial Economics. Kyiv: Akademperiodyka, 2021.
168 p