Цифрова платформізація економіки і стратегічне управління: синергія взаємодії. Рецензія на монографію - Князєв, С.І. (Економіка промисловості, 2022)
Рецензія на монографію: Цифрова платформізація процесу стратегування розвитку національної економіки / НАН України, Ін-т економіки пром-сті. Київ, 2021. 449 с. Князєв, С.І.