До ювілею доктора економічних наук, завідувача відділу проблем перспективного розвитку паливно-енергетичного комплексу Інституту економіки промисловості НАН України Череватського Данила Юрійовича (Економіка промисловості, 2022)
У жовтні цього року доктор економічних наук, завідувач відділу проблем перспективного розвитку паливно-енергетичного комплексу Інституту економіки промисловості НАН України Данило Юрійович Череватський святкує ювілей. Колектив інституту, редакція, автори та читачі журналу «Економіка промисловості» щиро вітають шановного колегу і талановитого вченого.