Економтеоретичний кіноклуб: «Паразити» (Південна Корея, 2019) - Вишневський, О.С. (Економіка промисловості, 2023)
4 травня 2023 року в Інституті економіки промисловості НАН України відбулося перше засідання Економтеоретичного кіноклубу, в роботі якого взяли участь академік НАН України О. Амоша, чл.-кор. НАН України Ю. Залознова, д.е.н. В.І. Ляшенко, д.е.н. О. Новікова, д.е.н. О. Вишневський, к.е.н. І. Петрова, к.е.н. О. Богуцька, зав. бібліотеки Н. Вишневська, головний економіст І. Лях. Об’єктом аналізу обрано кінострічку «Паразити». «Паразити» (Parasite) – це південнокорейський фільм режисера Бон Чжун Хо, який вийшов у прокат у 2019 р. Фільм одрежав нагороду «Золота пальмова гілка» на Канському кінофестивалі 2019 р., що зробило його першим південно-корейським фільмом, що отримав цю нагороду.