Чугаева І.К. Чернігівське літописання XI-XIII ст.: історіографічний міф чи історичне джерело? - Стависький, В. (Ruthenica, 2019)
Рецензія на книгу: Чугаєва І.К. Чернігівське літописання ХІ–ХІІІ ст.: Історіографічний міф
чи історичне джерело? Відп. ред. В.О. Дятлов. Чернігів: ПАТ «ПВК
«Десна», 2018, 336 с.