Влияние гидрологии среды на работу фазовых гидролокаторов бокового обзора - Голод, О.С.; Гончар, А.И.; Гончар, Ю.А.; Донченко, С.И.; Шлычек, Л.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2006)
В данной статье проведена оценка влияния термоклина и флюктуаций скорости течений на работу бортового фазового гидролокатора бокового обзора. У статті наведено оцінку впливу термоклину та флуктуацій швидкості течії на роботу бортового фазового гідролокатору бокового огляду. The influence evaluation of thermocline and current speed fluctuations on borne side scan sonar work carried out in this article.