Повышение достоверности обнаружения бимодальной океанической структуры эхолотом - Голод, О.С.; Гончар, А.И.; Гончар, Ю.А.; Донченко, С.И.; Шлычек, Л.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2006)
Приведено описание метода определения и повышения достоверности обнаружения бимодальной океанической структуры эхолотом. Наведено опис методу визначення та підвищення вірогідності виявлення бімодальної океанічної структури. The description of determination technique and increase of reliability of bimodal ocean structure detection by echosounder is given.