Современные технические средства профилирования дна - Гончар, А.И.; Донченко, С.И.; Шлычек, Л.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2006)
Дан обзор современных технических средств профилирования дна и донных осадков. Приведены основные технические характеристики систем профилирования выпуска 1993-2005 гг. Надано огляд сучасних технічних засобів профілювання дна та донних відкладів. Наведено основні технічні характеристики систем профілювання випуску 1993-2005 рр. Review of the up-to-date technical means of bottom sediment and subbottom profiling is presented. The main specifications of profiling systems are specified, 1993-2005.