Келембет С. Князі Несвізькі та Збаразькі: XIII — початок XVI століть - Михайловський, В. (Ruthenica, 2022)
Рецензія на книгу: Келембет С. Князі Несвізькі та Збаразькі: XIII — початок XVI століть.
Вид. 2-ге, випр. та розшир. Кременчук, 2021, 332 с.