Гидрография на рубеже веков - Неронов, Н.Н. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
Рассматриваются направления изучения и использования Мирового океана, а также перспективы развития технических средств гидрографии в 21 веке. Розглядаються напрями вивчення та використання Світового океану, а також перспективи розвитку технічних засобів гідрографії 21 століття. We consider the directions of the study and use of the World Ocean, as well as development prospects of technical means of hydrography in the 21 century.