Із зали засідань Президії НАН України (9 листопада 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 9 листопада 2022 року розглядалися такі питання: українська мова в сучасних
реаліях державотворення
в Україні (доповідачі —
член-кореспондент НАН
України Б.М. Ажнюк,
доктор філологічних наук
П.Ю. Гриценко).