Із зали засідань Президії НАН України (16 листопада 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 16 листопада 2022 року розглядалися такі питання: функціональні матеріали спеціального призначення на основі оксидних систем (доповідач — академік НАН України А.Г. Білоус); адаптивні полімерні композити з надтвердих матеріалів: структурна динаміка та контактна поведінка (доповідач — доктор технічних наук Є.О. Пащенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.