Уточнение характеристик направленности фазированных антенных решеток доплеровских лагов - Мартынюк, А.П.; Казакова, Е.В. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
Приводятся результаты расчетов характеристик направленности фазированных антенных решеток доплеровских лагов в активном полупространстве. Дана оценка уровней дополнительных максимумов. Наводяться результати розрахунків направленості фазованих антенних решіток доплерівських лагів в активному напівпросторі. Надано оцінку рівнів додаткових максимумів. Results of calculation of directivity patterns of Doppler log phased arrays in active half-space are given. An evaluation of side-lobe levels is given.