Результаты натурных испытаний доплеровского лага ЛДУ-400 - Мартынюк, А.П.; Соколов, А.Л. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
Рассматриваются результаты натурных испытаний доплеровского лага ЛДУ-400 на Ладожском озере. Описаны условия проведения испытаний. Дана оценка погрешностей в различных режимах функционирования. Розглядаються результати натурних випробувань допплерівського лагу ЛДУ-400 на Ладозькому озері. Виконано опис умов проведення випробувань. Надано оцінку похибок в різних режимах функціонування. The results of full-scale tests of Doppler log ЛДУ-400 on the Ladoga lake are examined. The conditions of realization of tests are described. The estimation of errors in various modes of operating is given.