Многоканальная система сбора и обработки информации с использованием интерфейса USB - Худоконь, В.В. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
В статье рассмотрены принципы построения многофункциональной информационно – измерительной системы освещения подводной обстановки акваторий. У статті розглянуті принципи побудови багатофункціональної інформаційно–вимірювальної системи висвітлення підводної обстановки акваторій. In the paper the principles of construction of multifunctional information-measuring system of underwater area illumination are examined.