Однозначність клітково-трикутних факторизацій матриць над кільцями головних ідеалів - Джалюк, Н.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Встановлено необхiднi i достатнi умови однозначностi з точнiстю до асоцiйовностi клiтково-трикутних факторизацiй клiтково-трикутних матриць над областями головних iдеалiв, що вiдповiдають факторизацiям їх дiагональних клiток. The necessary and sufficient conditions of uniqueness up to the association of block-triangular factorizations of the block-triangular matrices over principal ideal domains which correspond to the factorizations of their diagonal blocks are established.