Про групи, власні підгрупи яких або пронормальні, або субнормальні - Курдаченко, Л.А.; Субботін, І.Я.; Чупордя, В.А. (Доповіді НАН України, 2010)
Нехай G — група. Пiдгрупа H групи G називається пронормальною, якщо для кожного g, що належить G, пiдгрупи H i H^g є спряженими у пiдгрупi <H,H^g>. У роботi дослiджуються неперiодичнi групи, пiдгрупи яких або пронормальнi, або субнормальнi. Let G be group. A subgroup H of G is said to be pronormal if, for every element g of G, the conjugates H and H^g are already conjugate in the subgroup <H,H^g> generated by H and H^g. Here we study nonperiodic groups, whose subgroups are either subnormal or pronormal.