Об устойчивости нейронной сети на временной шкале - Мартынюк, А.А.; Лукьянова, Т.А. (Доповіді НАН України, 2010)
Отримано достатнi умови рiвномiрної асимптотичної, експоненцiальної та рiвномiрної експоненцiальної стiйкостi стану рiвноваги нейронної системи на часовiй шкалi. Наведено достатнi умови регресивностi функцiї системи та достатнi умови iснування та єдиностi стану рiвноваги нейронної системи. The sufficient conditions of uniform asymptotic, exponential, and uniform exponential stabilities for the neural systems on the time scale are obtained. The sufficient conditions of regressivity of system’s function and the existence of unique equilibrium are given.