Нелінійні обернення крайових задач на квазіконформні відображення в анізотропних середовищах з вільними межами - Бомба, А.Я.; Гаврилюк, В.І.; Скопецький, В.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Розроблений новий алгоритм числового розв’язання обернених крайових задач на квазiконформнi вiдображення в анiзотропних середовищах з вiльними межами. We have designed a new algorithm of the numerical solution of inverse nonlinear boundary-value problems on quasiconformal mappings in anisotropic media with free borders.