Математичне моделювання процесів інтерполяційними сплайнами на нерегулярній сітці вузлів - Литвин, О.М.; Ткаченко, О.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Отримано загальний метод побудови явних аналiтичних формул для полiномiальних базисних сплайнiв на нерiвномiрнiй сiтцi вузлiв. A general method for the construction of explicit analytical formulas for polynomial basis splines on a nonuniform grid of knots is given.