Із зали засідань Президії НАН України (14 грудня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 14 грудня 2022 року розглядалися такі питання: щодо повоєнного відродження
України (доповідач — академік
НАН України Е.М. Лібанова); практична філософія
Григорія Сковороди і сучасність:
до 300-річчя від дня народження
(доповідач — член-кореспондент
НАН України А.М. Єрмоленко); сучасний стан та перспективи
розвитку кріобіології
і кріомедицини (доповідач —
доктор біологічних наук
О.Ю. Петренко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.