Із зали засідань Президії НАН України (25 січня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 25 січня 2022 року розглядалися такі питання: про роботу Національної академії наук України під час воєнних дій та результати її реформування в 2021—2022 роках (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); досягнення та перспективи розвитку генно-інженерних рослинних біотехнологій (доповідач — академік НАН України М.В. Кучук); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.