Досягнення та перспективи розвитку генно-інженерних рослинних біотехнологій (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 25 січня 2023 р.) - Кучук, М.В. (Вісник НАН України, 2023)
У доповіді наведено результати фундаментальних та прикладних наукових досліджень Інституту клітинної біології та генетичної інженерії НАН України, спрямованих на розвиток рослинних біотехнологій для аграрного
сектору економіки та фармацевтики, зокрема на створення біотехнологічних рослин сільськогосподарського та медичного призначення. The report presents the results of fundamental and applied scientific research of the Institute of Cell Biology and Genetic
Engineering of the NAS of Ukraine, aimed at the development of plant biotechnologies for the agricultural sector
of the economy and pharmaceutics, in particular, the creation of biotechnological plants for agricultural and medical
purposes.