90-річчя академіка НАН України О. С. Онищенка (Вісник НАН України, 2023)
17 березня виповнюється 90 років відомому вченому в галузі філософії, культурології та соціальних комунікацій, організатору науки доктору філософських наук, професору, академіку НАН України Олексію Семеновичу Онищенку.