90-річчя члена-кореспондента НАН України Л.Л. Товажнянського (Вісник НАН України, 2023)
26 квітня виповнюється 90 років відомому вченому в галузі
хімічної технології, гетерогенно-каталітичних процесів та промислової екології, провідному організатору вищої технічної
освіти в Україні, заслуженому діячеві науки і техніки України,
лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки,
професору, члену-кореспонденту НАН України Леоніду Леонідовичу Товажнянському.