Із зали засідань Президії НАН України (8 березня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 8 березня 2023 р. року розглядалися такі питання: методологія досліджень та
прогнозування довговічності
зварних конструкцій критичної
інфраструктури (доповідач —
доктор технічних наук
Л.І. Ниркова); сейсмічна небезпека території
України (доповідач — доктор
фізико-математичних наук
Д.М. Гринь); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.