Із зали засідань Президії НАН України (5 квітня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 5 квітня 2023 р. року розглядалися такі питання: рукописні фонди Інституту
літератури ім. Т.Г. Шевченка
НАН України — основа
академічних, науково-критичних
та енциклопедичних видань
(доповідач — академік НАН
України М.Г. Жулинський); фундаментальна теплофізична
інженерія будівель у контексті
відновлення України
(доповідач — член-кореспондент
НАН України Б.І. Басок); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.