VI наукова конференція Інституту археології Академії наук Української РСР - Виєзжев, Р.І.; Максимов, Є.В. (Археологія, 1953)
3-7 червня 1952 р. в Києвi вiдбулася VI наукова конференцiя Інституту археології Академії наук Української РСР, присвячена другим роковинам з дня виходу в світ генiальної працi Й. В. Сталiна "Марксизм i питания мовознавства" та пiдсумкам
археологiчних дослiджень на територiї України за останнi роки.