Поселення часу пізньої бронзи в с. Сандраки - Лагодовська, О.Ф. (Археологія, 1954)
В 1949—1950 рр. Верхньобузька археологічна експедиція провадила розкопки пізньотрипільського поселення в с. Сандраки, Хмільницького району, Вінницької області.