Перспективи України в розробці океанічних корисних копалин - Сукач, М.К. (Екологічна безпека та природокористування, 2008)
Економічний і науковий потенціал країни, досвід створення глибоководної техніки свідчить про готовність України до вступу в міжнародну організацію .Iнтерокеанметал. та участь у спільному проекті морського видобувного комплексу. Экономический и научный потенциал страны, опыт создания глубоководной техники свидетельствует о готовности Украины ко вступлению в международную организацию .Интерокеанметал. и участие в совместном проекте морского добычного комплекса. The economic and scientific potential of the country, experience of creation of deep-water technics testifies to readiness of Ukraine for the introduction into international organization .Interoceanmetal. and participation in the joint project sea mining a complex.