Динаміка коефіцієнта фільтрації засолених ґрунтів в процесі вилуговування - Семчук, Я.М.; Долішня, Л.Я. (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
Розглянуто залежність коефіцієнта фільтрації засолених ґрунтів від їх гранулометричного складу. Дано класифікацію динаміки фільтрації залежно від типів порід. Рассмотрена зависимость коэффициента фильтрации засоленых грунтов от их гранулометрического состава. Определена классификация динамики фильтрации в зависимости от типов пород. The dependence of the filtration factor of salted soils on their granulometric composition has examined. The classification of the dynamics of filtration in the dependence on the types of species has determined.