Нечітке прогнозування очікуваного збитку від повеней на основі екстраполяцій - Стефанишина, Ю.Д. (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
Forecasting problem of the expectable flood damage reviewed. Forecasting based on extrapolation use and apparatus of fuzzy sets applying.