Круглий стіл за міжнародною участю «Промисловість як базис Української доктрини» (Економіка промисловості, 2023)
10 липня 2023 р. в Інституті економіки
промисловості НАН України відбулося засідання круглого столу на тему «Промисловість як базис Української доктрини».
Організатором заходу виступив Інститут економіки промисловості НАН України
із залученням фахівців та науковців інших
українських і зарубіжних організацій.