Економтеоретичний кіноклуб: «Чоловічий стриптиз» (Великобританія, США, 1997) - Вишневський, О.С.; Петрова, І.П. (Економіка промисловості, 2023)
1 червня 2023 р. в Інституті економіки промисловості НАН України відбулося п’яте засідання Економтеоретичного кіноклубу, в роботі якого взяли участь академік НАН України О. Амоша, чл.-кор. НАН України Ю. Залознова, д.е.н. В. Ляшенко, д.е.н. О. Новікова, д.е.н. О. Вишневський, к.е.н. І. Петрова, к.е.н. О. Лях, к.соц.н. О. Панькова, к.е.н. О. Богуцька, зав. бібліотекою Н. Вишневська, головний економіст І. Лях та ін. Об’єктом аналізу обрано кінострічку «Чоловічий стриптиз» (англ. The Full Monty, 1997 р.).