Загальноєвропейський шлях розвитку законодавчого регулювання рівня превентивної безпеки і ефективності промислово-індустріальних видів діяльності - Дрозд, І.П.; Копаниця, О.Б. (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
The methodology possibilities of Ukrainian legislation adaptation to EU legislation concerning the rational use of industrial activities are examined.