10-й ювілей Центру менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
17 грудня 2009 р. виповнилось 10 років з дня заснування науково-дослідної та інформаційно-організаційної структури НАН України Центру менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю Інституту геологічних наук (ЦММ ІГН).