Оцінка ризику впливу продуктів аварії на складі боєприпасів на населення - Сидоренко, В.Л.; Азаров, С.І. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Запропоновано метод дослідження та оцінювання рівня ризику впливу продуктів аварії на складі боєприпасів на населення, що проживає на прилеглій території. Предложен метод исследования и оценки уровня риска воздействия продуктов аварии на складе боеприпасов на население, которое проживает на ближних территориях. The offered method of the study and estimations level risk of the influence of the products to damages on ammunition dump on population, which lives on near territory.