Методологічний підхід до обґрунтування протизсувних заходів з врахуванням ризику - Стефанишин, Д.В.; Трофимова, І.В.; Трофимчук, О.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Запропоновано підхід до обґрунтування протизсувних заходів, в основу якого покладено принцип розумно досяжних низьких рівнів ризику. Предложен подход к обоснованию противооползневых мероприятий, в основу которого положен принцип разумно достижимых низких уровней риска. The approach to ground of antilandslide arrangements in respect to use of principle of risk as low as reasonably practicable has been proposed.