Z. Bukowski. Studia nad Poiudniowym і Poludniowo-Wschodnim Pograniczem Kultury Luzyckiej - Крушельницька, Л.І. (Археологія, 1972)
Рецензія на монографію:
Z. Bukowski. Studia nad Poiudniowym і Poludniowo-Wschodnim Pograniczem Kultury Luzyckiej, w-wo PAN. Wroclaw— Warszawa — Krakow, 1969.
3. Буковський. Дослідження південних І південно-східних окраїн лужицької культури, в-во ПАН. Вроцлав — Варшава — Краків, 1969.