Утилізація відходів очищення стічних вод, які містять мідь, в глазурях керамічних виробів - Гріненко, Ю.В.; Кочетов, Г.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Запропонована ресурсозберігаюча технологія використання осадів феритного очищення стічних вод, які містять сполуки міді, для виготовлення глазурей керамічних виробів. Предложена ресурсосберегающая технология использования осадков фериттного очищенния медьсодержащих сточных вод для изготовления глазурованных покрытий керамических изделий. Resource conservation technology for application of sludges, obtaining by ferritization method of copper-containing wastewater treatment, to the glaze of ceramic production was preposed.