Усовершенствование процесса очистки газовых выбросов - Журавская, Н.Е. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Для обезвреживания газообразных горючих загрязнителей (метана, H2S) и летучих органических соединений в отбросном воздухе избрано направление по созданию термокаталитического реактора с использованием новых носителей катализаторов. Для знешкодження газоподібних горючих забруднювачів (метана, H2S) та летких органічних сполук у відкидному повітрі обраний напрямок по створенню термокаталітичного реактора з використанням поверхневих каталізаторів. The research work is dedicated at development of a thermocatalytical reactor for decontamination of gaseous combustible contaminants / pollutants in the foul used air with the use of new advanced carriers and catalysts.