Технологічні особливості виготовлення та застосування нового біологічного препарату біограну - Дімова, С.Б.; Волкогон, В.В.; Луценко, Н.В. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Представлені результати досліджень з розробки технології виготовлення та застосування нового ового біологічного препарату біограну. Показано, що поєднання біологічно активного субстрату – біогумусу із суспензією азоспірил у певному співвідношенні дозволяє отримати препарат, що має синергічний стимулювальний вплив на ріст і розвиток рослин картоплі. Представлены результаты исследований по разработке технологии изготовления и применения нового ового биологического препарата биограна. Показано, что сочетание биологически активного субстрата – биогумуса с суспензией азоспирилл в определённом соотношении позволяет получить препарат, имеющий синергическое стимулирующее влияние на рост и развитие растений картофеля. The results of investigations about the technology elaboration of production and application of a new biological preparation "Biograne" are represented. The integration of biologically active substratum – biohumus with suspension of Azospirillum culture in appointed proportions let reсeive a preparation with synergistic stimulative effect on growth and development of potato plants.