Charge-number of pulses-converter - Morokhovskii, V.L.; Morokhovskii, V.V.; Pirogov, V.N. (Вопросы атомной науки и техники, 2020)
It is described the charge-number of pulses-converter, which was successfully applied in “Program-apparatus complex for investigation of gamma- and X-rays radiations, generated by relativistic electrons in crystals” [1] at Kharkiv linear electron accelerators. This device is in the condition for high energy electron (positron) beam charge measurements with accuracy 2·10⁻¹⁰C and current measurements in the range of 10⁻¹⁰…10⁻⁸A. Описано конвертор заряд-число імпульсів, який був успішно застосований в “Програмно-апаратурному комплексі для дослідження γ- та рентгенівського випромінювань, які генерируються релятивістськими електронами в кристалах” [1] на Харківських лінійних прискорювачах електронів. Цей прилад призначений для вимірювання заряду пучків высокоенергетичних електронів (позитронів) з точністю до 2·10⁻¹⁰C та вимірювання струмів в інтервалі величин 10⁻¹⁰…10⁻⁸A. Описан конвертор заряд-число импульсов, который успешно применялся в “Программно-аппаратурном комплексе для исследования γ- и рентгеновского излучений, генерируемых релятивистскими электронами в кристаллах” [1] на Харьковских линейных электронных ускорителях. Этот прибор предназначен для измерений заряда пучков высокоэнергетичных электронов (позитронов) с точностью до 2·10⁻¹⁰C и измерения токов в интервале величин 10⁻¹⁰…10⁻⁸A.