Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону - Крюкова, І.О. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціонування аграрних та переробних підприємств. The basic aspects of production and consumption of some products in Odessa region are considered in this article. The modern tendencies of development agrarian production complex and some problems agricultural and industrial enterprises activities are analyzed.