Організаційно-економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємства в сучасних умовах - Корсікова, Н.М. (Економіка харчової промисловості, 2009)
В статті розглянуто основні проблеми формування сучасного організаційно-економічного механізму управління інноваційним розвитком підприємства в сучасних умовах господарювання. Визначено основні чинники, які перешкоджають ефективному використанню наявного інноваційного потенціалу підприємств та його розвитку. Запропоновано низку заходів щодо удосконалення окремих складових таких механізмів з врахуванням закордонної практики, досвіду провідних підприємств України. In the article the basic problems of modern organizationally-economical mechanism of enterprise innovative development management forming are considered in the modern terms of manage. Certainly basic factors which hinder the effective use of present enterprises innovative potential and his development have been determined. The measures list is offered on the improvement of separate constituents this mechanisms taking into account foreign practice, experience of Ukraine leading enterprises.