Підвищення ефективностіінвестиційного розвитку молокопереробних підприємств - Харківський, Д.Ф.; Миронюк, Т.І. (Економіка харчової промисловості, 2009)
В статті визначено роль інвестування та розглянуто основні його проблеми на молокопереробних підприємствах. Запропоновані перспективні напрями підвищення ефективності цього процесу. The authors in the article have considered the role of investment and its basic problems on the dairy enterprises. Perspective directions of efficiency increase of this process have been offered.